Kartal Gürbüz Bora İlkokulu

Belgegeçer : 0 216 371 52 51
WEB https://gurbuzbora.meb.k12.tr
Adres : Cevizli Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi No2 Kartal/İstanbul
VİZYON : İlkokullar arasında ülkesine bağlı, katılımcı, çevresine karşı duyarlı, paylaşımcı çocuklar yetiştirip; öğrenci veli ve çalışanların memnuniyetlerini en üst seviyede tutarak ülkesinde ve çevresinde adından olumlu yönde söz ettiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin bilişsel gelişimlerinin yanı sıra; duygusal, sosyal, ahlaki ve kişilik gelişimlerine katkıda bulunularak; tüm öğrencilerin farklılık gözetmeden kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak, onlara ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda teknoloji imkanlarından yararlanarak kaliteli bir eğitim-öğretim ortamı sunmaktır.
BAŞARILAR : 13 öğrencimiz BİLSEM sınavında grup değerlendirme sınavını kazanmıştır. 1 öğrencimiz resim yarışmasında il birincisi, 3 öğrencimiz de ilçede yapılan resim yarışmalarında ilçe 1.olmuştur.

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : Başlama saati 09:00 Bitiş Saati 14:40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : Okulumuzda 3.sınıf düzeyinde ingilizce kulübü oluşturulmuştur.
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : Pansiyon bulunmamaktadır.
Servis : Okulumuzda öğrenci servis hizmeti simge-tur tarafından yürütülmektedir.
Ulaşım : 16-B Topselvi-Kadıköy Hattı 16-Y Yeşilbağlar-Kadıköy Hattı Kartal Esentepe / Kartal - Esentepe Minibüsleri Kartal-Kadıköy Metrosu
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kartal Cevizli mahalle merkezinde bulunmaktadır.Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve Anadolu Yakası Adliye Sarayına 5 dakika mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kartal ilçe merkezine 4 km. İl merkezine 26 km.uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda her yıl bahar döneminde sınıflar arası futbol ve yakan top turnuvaları düzenlenmektedir.İlçe ve il seviyesindeki fiziksel etkinlik yarışmalarına okulumuz takım olarak temsil edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda; Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi,Beslenme Dostu Okul Projesi, Kardeş Okul Projesi, Kan Bağışı Projesi, Ayın Örnek Öğrencisi Projesi,Ödevimi Arkadaşımla Yapıyorum Projesi öğretmen,öğrenci ve veli işbirliğiyle yürütülmektedir.